Ingrediënten
- 200 gram melkchocolade
- 200 gram witte chocolade
- 1 groot ei
- 200 gram patisserieboter
- 325 gram zelfrijzende bloem
- 150 gram suiker
- Eventueel melk
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Weeg de suiker af en voeg de op kamertemperatuur patisserieboter erbij. Meng dit goed.
- Voeg het ei toe en meng.
- Weeg de zelfsrijzende bloem af en voeg deze geleidelijke toe aan het mengsel.
- Indien het deeg wat droog is, voeg een scheut melk toe.
- Snijd de witte en melkchocolade in kleine stukken en voeg toe aan het mengsel. Zorg dat de chocolade even verdeeld.
- Verdeel het deeg in balletjes, hoe groter hoe langer ze moeten bakken.
- Leg de balletjes per 4 op een met bakpapier bedekte bakplaat en laat ze bakken voor 10 minuten. Afhankelijk van de grootte kunnen ze sneller of minder snel bakken. Houd ze dus in het oog.
- Laat ze afkoelen en genieten maar.
Give credit where credit is due, dit is niet ons recept, maar het recept van Tanya Burr.